Deij Transport B.V.
Vacatures

Deij Transport BV is een transportbedrijf met als bestemming Italië. Onze visie is altijd en overal de goederen in de juiste conditie afleveren.

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker Facturatie

16 uur per week

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie medewerker facturatie. Ben je enthousiast, nauwkeurig en word je blij van cijfers, dan ben jij degene die wij zoeken.

Functieomschrijving

Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor het op tijd en correct invoeren van afgesproken tarieven en stel je facturen op. Je voert controles uit op het orderproces. Omdat er veel verschillende maatwerkafspraken zijn gemaakt met klanten is jouw werk divers. Daarom is het van belang dat je goed kunt analyseren.
Als facturatie medewerker sta je klanten per telefoon en mail te woord. Dit alles doe je met een leuk en goed samenwerkend team.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal één jaar werkervaring in financiële administratie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Italiaanse taal is een pré
  • Voorkeur beschikbaar op de maandag en donderdag
  • Accuraat en communicatief
  • Goed overweg kunnen met MS Office en nieuwe software snel eigen maken

Wij bieden een goed salaris in een enthousiast team. Een tijdelijk contact voor 16 uur per week. Dit kan bij goed functioneren omgezet worden in een vast contract. Een mooi vooruitzicht voor jou!Spreekt deze vacature jou aan? Stuur je CV en sollicitatie per mail naar annelies@deijtransport.nl
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Annelies Deij - tel: 0345-641733

DEIJ TRANSPORT BV
De Iepenwei 4
4191 PD Geldermalsen